Vampirski dnevnici - 151. epizoda - "Jedan put ili drugi"!

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 151. epizoda!

By  | 

capture-20160423-164614

Vampirski dnevnici – 151. epizoda – “Jedan put ili drugi”!
Prevod: ATV. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa putovanjem Stefana i Damona. Stefanovo stanje se pogoršava pa je Damon prisiljen da pozove hitnu pomoć. Kada oni stignu Damon ih opčini da spasu Stefanov život. Damon i Alaric kreću prema Memfisu gdje treba da pronađu Ambrose-a. Valerie uzima sobu u Memfisu kako bi se pripremila za izvođenje čini, vraćanje Stefana u njegovo tijelo. Damon tu pokuša da od Alarica sazna nešto o Bonnie, ali Alaric izgleda kao da nije spreman da priča o njegovim (Damonovim) postupcima iz prošlosti i iako nije baš najsretniji što pomeže Stefanu (jer je on povrijedio Caroline, a Alaricu je stalo do nje) ipak pristaje da krene u Memfis sa Damonom. Kada stignu tamo zatiču pravi haos, ali ne i Ambrosea. On (Ambrose) poziva Damona i kaže mu da će pristati da Stefanu vrati tijelo samo ukoliko ovaj ubije Raynu. Međutim, Enzo u namjeri da spasi Bonnie otima Raynu, ali ga ona ubrzo razočara rekavši da se efekat njene krvi ne može poništiti. Za to vrijeme, Stefan-Marty se prisjeća vremena sa Filipina i toga kako je slao nekoliko pisma Caroline, ali ih je ona sve vratila ne otpakovana. On se budi i traži olovku i papir. Nazat u autu, kod Damona i Alarica, gdje oni smišljaju plan B, baš kada Ambrose ponovo nazove Damona. Nakon toga, Alaric zaključi da je Ambrose možda koristio svoju vampirsku moć da bi ih čuo i možda zna gdje je Stefan-Marty.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *