Vampirski dnevnici - 151. epizoda - "Jedan put ili drugi"!

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 151. epizoda!

By  | 

capture-20160423-164652

I to se i ispostavilo tačno. Ambrose je napao ambulantna kola u koji je bio Stefan, ubio sve koji su pomagali Stefanu, ali je Stefan uspio da pobjegne i sakrije se u jednu od kuća gdje Ambrose ne može ući. U Sjevernoj Karolini, gdje je Bonnie u mentalnoj bolnici Bonnie priča o nekome o kome je brinula ”više nego iko drugi” i kako ju je ta osoba izdala. Njeno (Bonnieno) izlaganje sluša jedna cura, Virginia. Bonnie kasnije shvata da je ta cura ustvari Enzova i Alexina sestra i ova joj otkriva da je ”The Armory” treba jer se u podrumu nalazi nešto što samo Bennett vještica može otvoriti. Bonnie da bi se sakrila od toga uzima lijekove sa Rayninom krvlju ne znajući da ju to oslabljuje i da će na kraju umrijeti. Ambrose pokuša da ubije Stefana, ali Alaric i Damon stižu na vrijeme i onesvjeste ga. Valerie izvršava čin nad njima (Ambroseom i Stefanom) i ulazi u Stefanovu-Martyevu glavu, gdje oni pričaju. Stefan primjeti da je ona loše i da je iscrpljena i tjera je da prestane. Valerie se onesvješćuje, ali je Damon budi, tjera je da nastavi kako bi Stefan bio spašen. Valerie nastavi i opet razgovara sa Stefanom koji je moli da prestane, ona nestaje iz njegove vizije, dok je on doziva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *