Vampirski dnevnici - 151. epizoda - "Jedan put ili drugi"!

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 151. epizoda!

By  | 

capture-20160423-164745

Stefan se konačno budi u svom tijelu. Alaric, nakon što Stefan dođe sebi, izađe kao i Damon. Alaric mu govori kako više ne želi takav život i kako mu je bilo dobro za te 3 godine, dok njega (Damona) nije bilo. Damon je povrijeđen ovime što je čuo. Valerie koja je ostala sama sa Stefanom govori kako ga (Stefana) voli na poseban način, ali se ne zavarava, vidi da on još voli Caroline i treba da bude sa njom. Kaže mu da on zaslužuje biti sretan. Stefan uzvrati kako i ona takođe to zaslužije. Enzo na kraju dolazi kod Bonnie i otkriva joj o lijeku, kako je otrovan i kako su ga u ”The Armory”-u testirali na ML i ona je umrla. Bonnie kroz suze govori kako je umirala već par puta i to joj nije zabavno. Enzo obećava da će je spasiti i da joj se ništa neće desiti. Oni se zagrle. Damon dolazi u posjetu Bonnie, svom jedinom prijatelju sada. Međutim, Bonnie ga vidi i prije nego što se on uspije izviniti i reći joj nešto ona mu mu prilazi gledajući ga u oči i sa blagim osmjehom na licu , te mu iz sve snage zalupi vrata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *