Vampirski dnevnici - 156. epizoda - početak 8. sezone

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 156. epizoda – početak 8. sezone!

By  | 

capture-20161022-184851

Kada Enzo izađe, Damon nastavi da čita knjigu. Stefan i Bonnie se susreću i razgovaraju. Stefan moli Bon da ne izgubi nadu, a ona kaže da će im pomoći u svemu što budu radili. Caroline razgovara sa Seline preko telefona. Neko otvori vrata od Selinine kuće i ona ode da provjeri ostavivši nož na stolu. Dođe do vrata i vidi da su ona otvorena, pa ih zatvori i uđe u kuću. Primjeti da je noŽ sa stola nestao i kaže Caroline da je neko u kući. Vidimo kako Virginija ubija Seline, dok Caroline kreće prema Selininoj kući. Virginija se približava sobi u kojoj su Lizzie i Josie. Ona ulazi unutra i ne nalazi ih, ali ih čuje kako se smiju u nekom ormaru. Srećom, prije nego što ih povrijedi Caroline dolazi i spašava djevojčice. Ona provjeri djecu, a zatim odvede Virginiju i da krv Seline. Za to vrijeme, Stefan i Bonnie pronalaze tijelo jedne žene. Stefan odlazi u kuću u kojoj je Damon i oni se susreću. Stefan želi da ga vodi i spasi od toga što ga je napalo u sefu oružaonice, ali Damon odbija i traži od njega da obe. Stefan shvata da je Damon isključio ljudskost i pita ga o stvorenju koje ga je napalo u sefu. Caroline opčini Seline i odlazi sa Virginijom. Dovede je u neku prostoriju i kaže joj da se probudi, a zatim je ispituje o pokušaju napada na djevojčice i čudovištu iz sefa. Virginija ne želi ništa da kaže i otkine sebi jezik.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *