Vampirski dnevnici - 156. epizoda - početak 8. sezone

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 156. epizoda – početak 8. sezone!

By  | 

capture-20161022-185108

Bonnie izlazi iz auta, dok se Stefan odvozi prema svojoj kući. Damon i Enzo hvataju još jednog čovjeka i zajedno sa njim odlaze kući. Bonnie razmišlja o tome kako joj je Enzo jednom čitao neku priču, a zatim se prisjeća tragova koji su bili na tijelu žene koju su našli. Ona shvata da joj Enzo ostavlja tragove i nazove Rica i govori mu kako joj je Enzo pričao neku priču o sirenama. Oni shvataju da je čudovište iz sefa sirena i da ima kontrolu nad Damonom i Enzom. Stefan piše u svoj dnevnik za Elenu, kada Caroline dolazi i nađe ga takvog. Oni se zagrle i na kraju uslijedi i poljubac. Na putu prema kući, Damon sanja Elenu i njihov prvi susret. On joj govori kako mu je potrebna. Na kraju epizode, Enzo i Damon ubacuju čovjeka koga su uhvatili u bazen i čudovište ga pojede. Oni se udalje kada se čuje neka pjesma i vidimo ženu koja izlazi iz bazena sva krvava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *