Vampirski dnevnici - 156. epizoda - početak 8. sezone

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 156. epizoda – početak 8. sezone!

By  | 

capture-20161022-184921

U međuvremenu, Stefan je uporan u namjeri da povede Damona sa sobom, što ovaj izričito odbija. Stefan ga napadne štapom od metle, kada Bonnie dođe pitajući za Enza. Damon uspije da se pribere, dok dolazi i Enzo. Oni zaprijete Stefanu da ode i on pristane. Bon pokuša da razgovara sa Enzom, ali ne uspijeva, te ona i Stefan odlaze. Ric unutar pećine pronalazi kostur nekog čovjeka i zaustavi Georgije u pokušaju da dodirne tijelo. Stefan dovodi Bonnie pred kuću u kojoj su ona i Enzo bili i kaže joj da je možda bila u pravu, ali ona negira i kaže da je on bio u pravu. Oni razgovaraju i Stefan kaže da misli kako mu Damon možda neće oprostiti i kako mu je dao do znanja da je sve njegova (Stefanova) greška.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *