Vampirski dnevnici - 166. epizoda sa prevodom - TV. Diaries

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 166. epizoda!

By  | 

Prevod: ATV. Hvala. 😀

Epizoda počinje sa Bonnie koja je u nekoj prodavnici. Tu se pojavljuje Cade, ali Bonnie ga ne poznaje. Nakon što ona ode Cade uzme kafu i izađe otkrivši gazdi tog lokala istinu o jednom njegovom zaposlenom. U Salvatore kući, Damon posjećuje Stefana koji je idalje zatvoren i pokušava da ga ubijedi da uključi emocije, što Stefan odbija. Za to vrijeme, Caroline i Matt se brinu o pripremama dana osnivača i Caroline pronalazi kutiju koju su ona, Bonnie i Elena zakopale. U njoj pronalazi mnoštvo slika, ali i pisma u kojima su predviđale sbei budućnost. Caroline ih čita. Matt je pita o Stefanu i ona mu potvrdi da je još uvijek zaključan. Matt kaže kako je poslije svega što je Stefan uradio teško da mu oprosti bez obzira na to što nije bio sav svoj. Bonnie i Enzo su na putu i planiraju da se riješe zvona. Bonnie predlaže Enzu da urade sve stvari koje on želi da uradi dok je još vampir i dok su na putu prema mjestu na koje ga ona vodi. U međuvremenu, Damon donosi Stefanu palačinke, ali ga umijesto Stefana u ćeliji dočeka Cade. Cade postavlja Damonu ultimatum: ili da ubije 100 ljudi do zalaska sunca ili da ubije Caroline. Matt pronalazi predmet sa simbolom svoje porodice i pita Doriana o tome. On mu otkriva kako se radi o nekoj vrsti čitača. Damon dolazi i posjećuje Caroline. Ona ga pita zašto nije sa Stefanom, ali on joj govori o Cadeu i o onome što mu je on tražio.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *