Vampirski dnevnici - 166. epizoda sa prevodom - TV. Diaries

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 166. epizoda!

By  | 

Cade otkriva Damonu da mu je postavio isti izbor kao i Stefanu, ali da je Stefan odabrao da ubije Elenu umijesti 100 ljudi. Damon je šokiran i pita Cadea da zaustavi Stefana i da će on uraditi sve što bude tražio, međutim Cade odbija i pita ga da se vrati na posao. Damon ubija jednu djevojku koja je ostala u MG-u. Caroline bježi zajedno sa Dorianom i uspijeva da ga spasi. Za to vrijeme, Bonnie i Enzo su u kući koju je Bonnie iznajmila. Enzo saznaje da ga je ona dovela tu, jer je i Elena tu. Bonnie je razočarana, jer mora da odustane od svega o čemu je maštala, dok je Enzo tješi rekavši da mu ne treba lijek, već samo ona. Stefan nailazi na jednu ženu i odluči da na njeno ime prepiše Bonnienu kuću da bi mogao ući. Damon izlazi iz MG-a i Caro ga pita da ide sa njim, ali on odbija. Caro poziva Stefana i on se javi, ali joj kaže kako mu ništa neće promijeniti razmišljanje. Nagovijesti joj da se bavi papirologijom i prekine. Stefan čestita ženi, jer je dobila kuću, dok sa druge strane Enzo biva izbačen iz kuće, jer nije pozvan od strane novog vlasnika. Stefan pita ženi da li može ući u kuću. Caroline i Matt se prepiru oko svega što se dogodilo i Matt joj jasno stavlja do znanja da ne želi postati ništa natprirodno i da će ostati čovjek. U međuvremenu, Damon i Stefan pričaju preko telefona. Stefan otkriva Damonu da Elena više nije u skladištu u kome je bila i da ju je Bonnie premijestila, kao i da je on na putu za tamo. Damon je zabrinut za Elenu i moli Stefana da ne dira Elenu. Kaže mu da će biti mrtav za njega, ako je ubije. Stefan kaže kako jedva čeka da je ubije i prekine. Bonnie pokuša da pozove Enza nazat u kuću, ali ne uspijeva. Enzo je pita da požuri i uzme lijek iz Elene, što ona i radi. Međutim, prije nego što uspiju da pobjrgnu iz kuće, Stefan ubija Enza i pokuša da ubije i Bonnie, ali mu ona ušprica lijek i on pada. Bonnie izlijeće napolje i plače nad Enzom i oko nje se raširi jak odjek energije…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *