Vampirski dnevnici - 166. epizoda sa prevodom - TV. Diaries

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 166. epizoda!

By  | 

Caroline je zabrinuta, jer Stefana nema niti joj se javlja na telefon, ali je Damon ubijeđen da će sve biti uredu. Bonnie i Enzo provode zabavne trenutke zajedno. Bonnie je sumljičava oko toga da li Enzo želi da postane čovijek, ali je on razuvijerava. Bon ga pita oko sledeće destinacije i na kraju odluče da će ići da skaču padobranom. U međuvremenu, Damon susreće Cadea, koji mu pokazuje da ga ne može ubiti čak ni ako mu iščupa srce ili ga zapali. Sa druge strane, Caroline pokušava da natjera Matta da uzme njenu krv da bi ga spasila od Cadea i od potencijalne smrti. Damon i Caro se sastaju u Mystic Grill-u i on joj govori da ne mogu ubiti Cadea, dok mu ona predlaže da daju lijek Cadeu i onda ga ubiju. Damon prvo odbija, ali na poslijetku prihvati. Međutim, on se iznenadi kada Caroline pomene da nakon što daju lijek Cadeu Enzo treba da ga ubije, uzme lijek i živi sa Bonnie, dok ona ne umre i da će tada on moći uzeti lijek i biti sa Elenom. Damon zove Bonnie i pita je da ne daje lijek Enzu, jer ga trebaju protiv Cadea. Bonnie se ljuti, jer treba opet da stavlja sve njih isperd svoje sreće. Ona kaže Damonu da pristaje i prekine razgovor posmatrajući Enza, koji ih je čuo. Caroline razgovara sa Dorianom i on joj priča o tužnoj sudbini njegove porodice. Priča joj o tome kako je počeo da se bavi natprirodnim otkrićima, dok ona donosi sok sa svojom krvlju za njega. Upravo tada, dolazi Cade koji ubija troje ljudi. Matt uspijeva da odvede sve ostale ljude iz Mystic Grilla i u njemu ostaju Caro, Dorian, Damon i Cade.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *