Vampirski dnevnici – 74. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 74. epizoda

By  | 
Vampirski dnevnici

Vampirski dnevnici

Nakon što se Elena i Dejmon probude i nastave tamo gde su stali prethodne noći, Stefan stigne u kuću Salvatoreovih. On sumnja da je Elena potčinjena Dejmonu. Savetuje Dejmona da pita Elenu da ponovo pokuša da pije krv iz vrećice sa krvlju, ne bi li videli može li da je ne povrati. Smatra da je jedini razlog što Elena može piti krv samo pravo iz vene taj što joj je Dejmon tako rekao. On tako i uradi i vidi da Elena uspe. Dejmon reši da pomogne Stefanu da ispita vezu potčinjenosti u Nju Orleansu, u Luizijani, nadajući se da će naći Dejmonovu staru ljubav koja mu je takođe bila potčinjena. Dok su braća Salvatore van grada, Elena, Karolin i Boni imaju žensko veče, ali ubrzo izbije svađa kada Karolin počne da kritikuje Dejmona. Kada Karolin pobesni zbog Elenine tvrdoglavosti i njenog očiglednog obožavanja Dejmona, Elena joj otkrije da je spavala s njim. Karolin kaže Eleni da je ona sada potčinjena Dejmonu.
U međuvremenu, na Hejlijino insistiranje, Tajler se sukobi sa jednim od Klausovih hibrida, Kimberli. Sukob postane nasilan kada hibridi počnu da se svađaju oko toga ko će preuzeti ulogu vođe čopora/klana. Kimberli, potom, zarobi Karolin kako bi pokušala da dokaže da je ona vođa. Tajler i Elena spasu Karolin, što dovodi do toga da ostali hibridi, uključujući i Kimberli, prihvate Tajler za svog vođu.
U nju Orleansu, jedna veštica kaže Dejmonu da je jedini način da se prekine veza potčinjenosti to da se potčinjenom vampiru kaže da zaboravi na njegovo postojanje i da nastavi dalje sa životom. Otkriva mu, takođe, i da vampir postaje potčinjen onome ko ga je preobratio, onda kada, pre preobraženja, ta osoba gaji ljudska osećanja prema onome ko ju je preobratio. Dejmon zna da mora ispravno postupiti sa Elenom, te reši da joj kaže da nastavi dalje sa životom. Kada se približi Eleni s ovom poslednjom instrukcijom, ona shvati da on želi da se njihov odnos prekine i pokušava da ga ubedi da su njena osećanja iskrena baš onoliko koliko ona veruje u to. Kaže da veza potčinjenosti samo utiče na to šta ona radi.
Takođe, u ovoj epizodi otkrivamo da profesor Šejn uči Boni posebnoj vrsti magije, za koju je veštica u Nju Orleansu rekla da je gora od crne magije i tu magiju veštice čak i ne zovu magijom.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno