Vatrene ptice - 1. ep.-Upoznajte Vatrene ptice: petoro dece ulice!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 1. epizoda- Upoznajte Vatrene ptice: petoro dece ulice!

By  | 

Prevod: Sebas! 😄

“Jedni drugima smo dovoljni. Mi smo vatrene ptice rođene iz pepela…“

Ulazeći u 2000. godinu, u rukama čoveka koji sve tera da prosi, petoro dece ulice: Ali, Merdžan, Zipkin, Sabit, Kara. Oni, izazivajući ceo svet , postanu braća i sestre.
Oni se drže jedno za drugo i nazivaju se decom bez korena jer nemaju korena za koje bi se mogli držati. Sudbina beskućnika se menja u jednoj noći kada pronađu dete u kanti za smeće. Merdžan kao dete postaje majka beskućnicima, a Ali otac.

Bez korena, nesposobni ni da se brinu o sebi, odlučuju da odgajaju ovo dete. Ali neće biti lako, jer će ta noć biti kobna. Ova situacija, koju će beskućnici nositi kao teret na svojim leđima, pre svega će štetiti Aliju.

Nizat je čovek koji posle 23 godine i dalje traga za svojom ukradenom ćerkom, za koju je spreman na sve. Barbaros, policijski komesar, čini sve da pronađe krivce koji su ukrali malu novorođenu bebu. Gulajše, devojka koja sada ima 23 godine, beba je koju su Ali i Merdžan odgajali i koju igrom slučaja Jusuf ubode, dečak koji prosi baš na način na koji su oni nekada.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *