Žena 49. epizoda! Bahar shvata ko je kriv za kindapovanje njene dece!

Turske Serije

Žena 49. epizoda! Bahar shvata ko je kriv za kindapovanje njene dece!

By  | 

Žena 49. epizoda! Bahar shvata ko je kriv za kindapovanje njene dece!
Bahar prepoznaje Munirov glas, te shvata da joj je on oteo decu.Ona se priseća Piril i shvata da je i ona umešana u otmicu, te odluči da ne održi obećanje koje joj je dala.Sarp saznaje za plan Munira i Piral i govori mu da njihovo prisustvo više ne želi u svom životu.Medjutim Sarpove reči donose problem u vezi Alija i Omeras.Da li su Omer i Ali zaista Sarpova deca?Bahar mnogo nedostaje njena porodica, te zove Džejdu, ali dobija Emrea-vlasnika kafića i od njega igrom slučaja saznaje da je Jeliz mrtva.Bahar mnogo teško pada to saznanje, jer joj je Jeliz bila kao sestra i odmah krivicu za Jelzinu smrt svaljuje na sebe.Bahar je zbog svega ogorčena i odluči da okrene nov list u svom životu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site