Vatrene ptice - 40. epizoda!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 40. epizoda!

By  | 

Tundžaj je ranjen što razbijesni svi. Svi krive Karu, a Sultan likuje. Barbaru šef govori da to ne može tako proći, da se nije smjelo dogoditi. Barbar je zabrinut zbog situacije. 

Zipkin saznaje da Sare odlazi u Ankaru i šokiran je. Ona ga pozove da pođe sa njom. Vatrene ptice pokušavaju nagovoriti komandira da ostanu u kući i dodvoravaju mu se. Ali ne ide sve po planu.

Gulajše ljubomoriše Barbaru i on je umiruje. Hadžer nagovori komandira koji dopusti Vatrenim pticama da ostanu. Ali svi iz naselja ne mogu da se pomire sa tom situacijom. Barbar je ubapšen zbog Tundžaja, ima lažnih svjedoka. 

Gulajše želi da ga posjeti, ali Džemal govori da je zabranjeno pa Gulajše počini krivično djelo kako bi završila kod Barbar i njih dvoje su emotivni i provode zajedničke trenutke. Ali kada Gulajše dobije ponudu da spasi Barbara iz zatvora ako onu iz naselja, ona uplakana dolazi kod Vatrenih ptica i govori im da je vrijeme da odu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *