Vish – 22. epizoda – Katrina skine Aditji zaštitni lančić!

Indijske Serije

Vish – 22. epizoda – Katrina skine Aditji zaštitni lančić!

By  | 


Vish – 22. epizoda – Katrina skine Aditji zaštitni lančić!
Alija i Aditja se raspravljaju oko Katrine. Alija nema lepo mišljenje o njoj, dok Aditja veli da mu deluje ok. Zavitlava je da je ljubomorna. Alija odlazi ljuta.
Sabrina pokuša da od Katrine izvuče koji joj je plan, ali ne uspeva, ova ne želi da joj ispriča. Hvali se kako će plan uspešno sprovesti u delo. Ode da pojede nešto. Sabrina je pomalo iznervirana, ali razmišlja kako Katrina ipak nije loša, samo neka dovrši posao koji joj je zadala.
Aditja samo što se istuširao. Katrina ga posmatra i u iskušenju je, razmišlja kako ima nešto što je privlači kod njega. Ako je Sabrina već htela da se uda za ljudsko biće, onda je trebalo da se uda za Aditju.
Alija sprema čaj. Uznemirena je, priča sama sa sobom. Svašta priča taj Aditja! Zašto bi ona bila ljubomorna na bilo koga? Oseti neko prisustvo, ali kad se okrene, ne vidi nikoga. Nastavi svojim poslom, ali začuje neki šum i opet se okrene. Shvati da je frižider otvoren. Kako kad ga je malopre zatvorila? I kako je ispalo mleko, svuda je po podu? Ona potom opet začuje neki šum i uputi se u tom pravcu. Katrina je u blizini, krije se. Pretvori se u mačku. Aliji lakne kad ugleda mačku i podigne je. Okrene se da joj sipa mleko. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site