Vish – 66. i 67. epizoda - Aditja ubije Vetarađa, Aliji se vrati pamćenje!

Indijske Serije

Vish – 66. i 67. epizoda – Aditja ubije Vetarađa, Aliji se vrati pamćenje!

By  | 


Vish – 66. i 67. epizoda – Aditja ubije Vetarađa, Aliji se vrati pamćenje!
Prevod: Jeca. Hvala! 🙂
66. epizoda

Alija se sprema za venčanje sa Vetarađem, ali razmišlja o Aditji. Sabrinin stric pomogne da se Aditja oslobodi, i on zajedno sa Aditjom i Rudrom zarobe Sabrinu u kavez. Aditja prekine venčanje Alije i Vetarađa. Vetarađ pretuče Aditju. Aliji se vrati pamćenje. Vetarađ krene da ubije Aditju, ali Alija dobaci bodež Aditji. Aditja probode Vetarađa bodežom i ovaj umre. Alija zagrli Aditju.
67. epizoda
Aditja i Alija donesu Sabrinin kavez na svoje venčanje da ih gleda kako se venčavaju. Alija i Aditja se venčaju. Tokom noći, pčela (Sabrinina) posmatra Aliju i Aditju dok su zajedno. Madhuri (Sabrinina pomoćnica) oslobodi Sabrinu koja planira da ubije Aliju. Rudra vidi da Sabrine nema. Rudra govori Aliji i Aditji da je Sabrina pobegla, moraju započeti poslednji deo sa sindurom. Sabrina se sastane sa Kalankini i traži od nje da joj pomogne da ubije Aliju. Ova pristane.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *