Vish – 50. i 51. epizoda - Sabrina ubije Mariju!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Vish – 50. i 51. epizoda – Sabrina ubije Mariju!

By  | 

Vish – 50. i 51. epizoda - Sabrina ubije Mariju!
Vish – 50. i 51. epizoda – Sabrina ubije Mariju!
Prevod: Jeca. Hvala! 🙂
50. epizoda

Sabrina kaže Aditji da ne može da ubije Aliju narednih 7 dana jer je ona sad udata žena. Sabrina napadne Mariju, ali je Rudra Ma spasi. Uz pomoć Aditje, Sabrina ubrizga otrov Rudri Ma koji joj oslabi moći, a potom je zarobi u paukovu mrežu. Sabrina ubije Mariju. Alija obeća Mariji da će spasiti njenog sina. Sabrina obeća Aliji da će joj zagorčati život ovih 7 dana. Po nagovoru Sabrine, Aditja poljubi Aliju i ona se onesvesti zbog otrova. Sabrina zatvori Mohita u hladnjak.
51. epizoda
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Alija se ujutru probudi, sva zbunjena. Zatekne Sabrinu koja je slaže da je provela noć sa Aditjom. Prikazuju nam sećanje u kom Sabrina govori Aditji da sve dok je oženjen Alijom, ne mogu biti intimni, stroga pravila u Višloku tako nalažu. Alija je veoma moćna sad kad je udata žena.
Kasnije, Alija pokuša da povrati Aditju. Spremi halvu koju je prethodno nosila u hram Boga Šive. Međutim, Sabrina ga vrati sebi i on je i dalje Višpuruš. Sabrina namerava da u potpunosti pretvori Aditju u životinju tokom sledećih sedam dana.
Alija umalo pronađe Mohita zarobljenog u frižideru. Sve u svemu, Sabrina uspe da spreči to.
Organizuje se neka vrsta zabave. Sabrina usmerava Aditju da ubije neku devojku. Alija da sve od sebe kako bi spasila tu curu. Sabrina joj otkrije da je spasila pogrešnu devojku, jer ona koju će Aditja dokrajčiti je upravo sa njim. Aditja odvodi tu devojku u krevet.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno