Volim samo tebe - 437. ep. - Vikram govori Išani da je Puđu neko ubio

Indijske Serije

Volim samo tebe – 437. ep. – Vikram govori Išani da je Puđu neko ubio!

By  | 

Epizoda je emitovana 16. februara 2016.
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
Išani u razgovoru sa Nirbhayem kaže da može izbrisati njeno ime, porodicu i sve veze, ali neće izbrisati njenu ljubav prema Ranviru. Ona se neće mešati u Nainino venčanje, a on neka ne staje između nje i njene ljubavi.
Ritika pita Nainu da je sluša, Naina veli da ne može biti mirna, Išani i dalje voli Ranvira, a Ranvir razmišlja samo o Išani. Ne može da podnese čak ni Išanino ime. Želi da na Ranvirovom jeziku bude samo njeno ime. Ritika joj kaže da ne brine, neka pozove Ranvira na večeru, kako bi dovršili ono što sinoć nisu mogli.
U autu, Ranvir pita Ambu i Kailaša da odu kod Naine, on će direktno tamo, onda pomisli da će dobiti šansu da vidi Išani za večerom, mora da priča sa njom. Ispred njegovog auta su neki kameni kada stane. On izađe da ih pomeri, dva muškarca ga napadnu. Neki mladić pomogne Ranviru u tuči sa lopovima. Lopovi pobegnu Ranvirovim autom. Ranvir se zahvali mladiću koji se predstavi kao Shibham, i koji kaže Ranviru da mu lopovi neće uzeti auto, jedino novac ako ga je ostavio u autu. Policija će mu uveče vratiti auto, pita ga gde on mora da ide. Ranvir odgovori da mora u kuću svoje verenice.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site