Volim samo tebe- 439. ep.-Išani po kazni hoda po vrelom žaru!

Indijske Serije

Volim samo tebe- 439. ep.-Išani po kazni hoda po vrelom žaru!

By  | 

Volim samo tebe- 439. ep.-Išani po kazni hoda po vrelom žaru!( 17.februar 2016.)

Prevod:Anabela.Hvala!:)

Ranvir kaže Išani da se ništa neće dogoditi. Išani se priseti Nirbhayeve pretnje da će ubiti Ranvira. Ona ga odgurne od sebe, neka joj se ne približava i kloni je se. Ona plače, govori da je srećna, nije u bolovima. Ona ode autom, Ranvir pokuša da je zaustavi, veli da njene suze i njeno lice njemu govore da nešto nije u redu sa njom.

Ritika ih je špijunirala, misli da ova igra postaje zanimljiva, mora da stigne kući pre Išani.
Išani ulazi u kuću i zatekne Nirbhaya, Aarti, Maa i Nainu kako je gledaju. Zbunjeno ih pogleda i krene, ali je Maa zaustavi, približi joj se i optužuje je.

Nirbhay krene da je udari, Maa ga zaustavi, kaže da grehovi moraju biti okajani, mora da se pokaje što je bacila oko na stranca. Išani priđe Naini i kaže joj da nije išla da se vidi sa Ranvirom. Maa joj odredi kaznu da mora da hoda po vrelom žaru. Išani je šokirana.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site