Volim samo tebe od 176. do 180. ep.,Lakšmi i Baa dovode devojku za Ranvira!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 176. do 180. ep.,Lakšmi i Baa dovode devojku za Ranvira!

By  | 

Volim samo tebe od 176. do 180. ep.,Lakšmi i Baa dovode devojku za Ranvira!( od 17.do 21. februara 2015.)
Prevod:Anabela.Hvala!:D

Ranvir i Išani su izjavili jedno drugom ljubav, no ovoga nisu svesne ni Baa, ni Amba ni Lakšmi. Kako bi spojili njihove porodice, pomirili Ambu i Baa, Ranvir i Išani naprave dogovor. Danima se pretvaraju da su u svađi, da su pred razvodom. Skoro svi sem Baa, Ambe i Lakšmi znaju istinu. Lakšmi i Baa dovode devojku koja će biti Ranvirova potencijalna buduća supruga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Iako se protivi ovome, Ranvir iskoristi priliku da flertuje sa devojkom i napravi Išani ljubomornom. Ni Išani ne sedi skrštenih ruku, ona iscenira da zove advokata i žali mu se da se Ranvir loše ophodi prema njoj, tuče je kada je pijan. Zbog ovoga, roditelje devojke ne žele da se ona uda za Ranvira i odlaze.

I dok Ranvir i Išani potajno provode zajedničke trenutke, u kući polako započinju pripreme za Šarmanovu i Ritikinu veridbu. A Ranvir, Išani, i ostali mladi imaju novi plan u vezi Ambe i Baa, i daju sve od sebe da on urodi plodom.
Ukoliko želite da komentarišete seriju kliknite ovde

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!