Volim samo tebe 84. epizoda!Ritika pristane da se uda za Ranvira!

Indijske Serije

Volim samo tebe 84. epizoda!Ritika pristane da se uda za Ranvira!

By  | 

Volim samo tebe 84. epizoda!Ritika pristane da se uda za Ranvira!
Prevod:Anabela!Hvala!:)
Epizoda emitovana 17.oktobra 2014 u Indiji.

Baa pozove Falguni da uradi “šagun” za Ishaaninu puđu. Moraće i da donese par stvari iz Chiragove kuće za puđu. Ritika dođe kod Harshida, pita ga za biciklu. On kaže da je prodao. Ritika pita ko ga je kupio. Chirag je tu, veli da je on. On joj se predstavi. Ona je spremna da mu plati koliko god joj on zatraži.
Chirag u sebi kaže da mora da stigne do računa njenog oca, preko nje.

Ritika mu se zahvali, ubedila je oca teškom mukom. Chirag prokomentariše da joj je otac zaštitnički nastrojen, mora da je mnogo voli. Obeća joj da će joj biti partner na takmičenju u vožnji bicikla. Ritika se obraduje, moraju da pitaju oca samo. Chirag u sebi pomisli da je ovo dobro sredstvo do cilja.
Ritika pristane da se uda za Ranvira. Chirag neuspešno pokuša da oblati Ranvira u Ritikinim očima. Amba želi da se Ranvir i Ritika venčaju već sledeće nedelje, sve obaveze i odgovornosti za venčanje preuzima na sebe. Ona kaže Ritiki da mora da posti nakon Ganeš puđe, a post da prekine nakon veridbe tek. Takođe je obavesti da je i Ranviru rekla da sve poslove koje može, obavlja od kuće. Ranvir daje Ishaani novu dužnost.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ona mu se požali, tražila je slobodno za venčanje. Ranvir joj kaže da on nije odobrio, i ako ne može da radi, mora da mu vrati novac i da otkaz. Ranvir joj tera inat, neka sačeka trenutak, verenica ga zove. Kasnije joj kaže da ga ne zanimaju nikakvi njeni rituali, i molitve. Ishaani je iznervirana.U sledećoj epizodi: Ishaani dođe kod Ranvira. On kaže da, kada mu već smeta, mora i da mu pomogne da odabere prsten. Ona pita kako. On krene nešto da joj kaže a onda mu ona kaže da zna da je on šef, a ona mora da mu plati 40 000 rupija.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *