Volim samo tebe od 278. do 283. ep.!Išani se pretvara da je izgubila pamćenje i prekida Ranvirovo i Ritikino venčanje!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 278. do 283. ep.!Išani se pretvara da je izgubila pamćenje i prekida Ranvirovo i Ritikino venčanje!

By  | 

Volim samo tebe od 278. do 283. ep.!Išani se pretvara da je izgubila pamćenje i prekida Ranvirovo i Ritikino venčanje!( od 1. do 8.jula)
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Šekar na putu pronalazi ranjenu Išani, odvodi je u bolnicu gde je ona operisana i van životne opasnosti. Čim otvori oči, ona želi da vidi Ranvira.

Taman dok je venčanje u toku, pojavljuje se Išani kao zakonita Ranvirova supruga. Iako Ritika strahuje, Išani se pretvara da je dobra sa njom i vraća se u Ranvirov život po svoja prava. Šekar potvrdi da Ranvir ne može oženiti Ritiku jer je Išani njegova zakonita supruga. On prisutne i obavesti da Išani ima amneziju, ne seća se jednog dela svog života. Zapravo, sve je to dogovor između Šekara, Baa i Išani.
Išani se čak i pred Ranvirom pretvara, odlučna je da učini šta mora da raskrinka Ritiku, protiv koje još uvek nema nikakve dokaze.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site