Volim samo tebe od 294. do 297.ep.!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 294. do 297.ep.!

By  | 

Volim samo tebe od 294. do 297.ep.!( od 23. do 28. jula)
Prevod:Anabela.Hvala.:D
Išani i dalje glumi da je izgubila pamćenje pred Ranvirom. On konačno poveruje da ona jeste izgubila pamćenje, Išani i Šekar su se pobrinuli da mu doktor kaže da jedino ljubav i pažnja sa njegove strane mogu povratiti njeno pamćenje.

Ranvir odvodi Išani na večeru, a Šarman, u dogovoru sa Išani, Ritiku. Ranvir pokušava prisetiti Išani, zajedno se prisećaju lepih i slatkih momenata koje su proveli zajedno. Ritika je šokirana i uplašena kada ugleda Falguni, u nedoumici je da li je to njen duh. Pre toga je i Išani rekla da se videla sa Falguni.

Šarman, Pratik, Šekar i Išani imaju plan kojim će Ritiku naterati da prizna svoja ubistva i zločine.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!