Wednesday - 6. epizoda - Gradonačelnik Walker je mrtav?!

Americke Serije

Wednesday – 6. epizoda – Gradonačelnik Walker je mrtav?!

By  | 

Wednesday pokušava prizvati Gudi, starog pretka i kolegu vidovnjaka koji je ubio Crackstonea. Tokom rođendanske zabave, Wednesday ima viziju Gudi koji joj nalaže da pronađe Gejtsovu vilu. Tamo svjedoči kako gradonačelnik Walker napušta zgradu i ušunja se u svoj auto. Nakon što se vratio u grad, gradonačelnik Walker je pregažen i teško povrijeđen. Weems zaključava školu i zabranjuje Wednesday da napusti kampus. Uz Tajlerovu i Enidovu pomoć, ona ipak bježi i vraća se u Gejtsovu vilu. Tako otkriva da je Laurel Gejts, Garretova mlađa sestra za koju se dugo vjerovala da je mrtva, možda ipak živa. Pronalaze odsječene dijelove tijela žrtava čudovišta u podrumu, ali su primorani da pobjegnu nakon što su upali u zasjedu čudovišta. Wednesday vodi Galpina do podruma, ali je prazan. U Niksdviše akademiji, Wednesday uvjerava Weems da je ne protjeruje kako bi mogla nastaviti istragu. U bolnici, nepoznata osoba ubija gradonačelnika Walkera.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *