Yeh Hai Mohabbatein - 15. 8. 2018. - Simi pretuče Parmita i pokaje se, on pobegne!

Najave za indijske serije

Yeh Hai Mohabbatein – 15. 8. 2018. – Simi pretuče Parmita i pokaje se, on pobegne!

By  | 

Išita kaže da neće da je ostave sanu. Raman i Išita se šale, provode lepe trenutke i slušaju neku muziku ponovo. Išita se smeje, Raman je grli i izvodi napolje u provod. Išita je radosna i zabavlja se sa njim. Kod kuće, Santoši kaže mužu da zovu nekoga da razvali vrata. Simi izlazi iz sobe pognute glave i hoda ka ulaznim vratima. Ruhi trči za njim i pita je kuda će, neka stane. Simi kaže da hoće da prizna policiji svoje zločine, ne može da živi sa tim teretom više. Parmit će biti kažnjen za svoje zločine, a i Simi za svoje. Ruhi joj predlaže da sve zaborave, neka ne ide nikuda ili će ona za njom. Simi je odlučna da se bori sama, neka je niko ne spreči. Simi plače i kaže da će večno živeti sa ovim teretom iz prošlosti, bila je tako zla sa svojom porodicom i mogla je da im naudi. Ovog puta radi pravu stvar. Raman i Išita stižu kući tada i gledaju je. Raman kaže Simi da je u pravu, neka ide i preda se. Simi krene, ali joj Išita priđe i oslovi je. Simi je posramljena, spuštene glave i moli Išitu da je ne sprečava. Išita joj kaže da je ne sprečava, samo hoće da oni pođu tamo sa njom (u policijsku stanicu). Simi odlučno kaže da hoće da ide sama. Išita joj kaže da su svi oni uz nju, ne žele da ona bude sama. Oprostili su joj. Raman grli svoju sestru uplakano i govori joj: ,,Uz tebe sam. Borila si se protiv nas dugo, ali ćemo sada svi biti srećni zajedno. Ne brini…” Simi se razneži, plače i zahvaljuje mu se. Išita je isto zagrli i oprašta joj sve. Ukućani priđu, opraštaju Simi sve i grle je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


– Sutra uveče: Pihu je na kampu sa svojim prijateljima. Mračna je noć i nevreme je napolju. Parmit, prerušen u klovna, dolazi tu i posmatra Pihu. Pihu oseti da je neko gleda i okrene se. Raman zove Pihuinu učiteljicu i kaže da nisu došli jer su primili poziv da će se Pihu vratiti kući školskim autobosom. Učiteljica mu kaže da ga oni nisu ni zvali. Parmit izvadi telefonske žice i kidnapuje Pihu.

Kraj epizode.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *