Yeh Hai Mohabbatein - 3. 7. 2018. - Parmit planira da otruje Ragavovu ćerku i pošalje Ramana u zatvor!

Najave za indijske serije

Yeh Hai Mohabbatein – 3. 7. 2018. – Parmit planira da otruje Ragavovu ćerku i pošalje Ramana u zatvor!

By  | 

Simi odluči da pođe s njim da vidi kako je devojčica.

Parmit se složi i lažno se nasmeje. Manđiri donosi tu hranu i kaže da joj je Išita pomogla. Simi daje hranu Parmitu, a zatim ode. Parmit kaže da mu je sada vreme da ispuni svoj plan. On ubaci otrov u hranu i planira da otruje Ragavovu ćerku!

– U ponedeljak: Ragavova ćerka je otrovana i pljuje iz usta penu, gubi svest i jako joj je loše. Simi se zabrine za nju, uvodi je u kola i vozi u bolnicu. Parmit uperi pištolj u Ramana i Išitu, pokazuje im svoje pravo lice i preti im otvoreno: ,,Imam plan da vam napakostim. Poslaću vas u zatvor. Ako devojčica umre, gotovi ste. Obećavam u to!” Raman pobesni i tuče ga. Oni se tuku, padaju na pod i opiru se oko pištolja. Parmit pokušava da dohvati pištolj, Išita gleda ovo u šoku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


– Najava za sledeću nedelju: Ragavova ćerka je otrovana i smeštena je u bolnicu. Parmit i Raman se tuku i prepiru. Čuje se pucanj! Zatim, u bolnici, Parmit svali svu krivicu na Ramana i optužuje ga pred policijom. Ragavova žena ne uspeva da svedoči protiv Parmita i gubi svest. Parmit se smeška zlobno i misli da mu je plan uspeo. Raman je uhapšen! Šta će se desiti? Hoće li Ragavova ćerka preživeti? Da li je Išita upucana ili ne? Hoće li Parmit biti napokon poražen? Morate da se strpite do sledeće nedelje!

Kraj epizode.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *