Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 38. epizoda – Siddhant ispriča Anu šta je saznao!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 38. epizoda – Siddhant ispriča Anu šta je saznao!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 38. epizoda – Siddhant ispriča Anu šta je saznao!

Kartik besni jer je Siddhant išao mimo njega i obratio se direktno KK-u. Anu stane u Siddhantovu odbranu, zbog čega je Riddhi ponovo „pecne“.
Siddhant podeli sa Anu svoja saznanja u vezi Prabhakara (poruke i pozivi u njegovom telefonu) i otkrije joj da mu je sumnjiva Prabhakarova smrt. Anu mu govori da zaboravi sve to, sigurno ga Goel samo huška. Siddhant se složi sa njom i zahvali joj se, sad mu je laknulo. Njoj je drago što je to podelio sa njom.
Kartik napadne Siddhanta jer je išao mimo njega. Siddhant mu se izvini. Zahvaljujući Anu, Kartik spusti loptu. KK pozove Siddhanta i pohvali ga.
Noću, Anu i Siddhant razmišljaju jedno o drugom smešeći se. Siddhant joj pošalje poruku – citat iz pesme koji ona ne shvati, pa ga potraži na internetu, a onda odluči da se napravi luda i pozove ga praveći se da ne zna značenje, pa traži od njega da joj objasni, što on i učini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *