Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 5. epizoda – KK sumnja da Goel stoji iza Prabhakarove nesreće!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 5. epizoda – KK sumnja da Goel stoji iza Prabhakarove nesreće!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 5. epizoda – KK sumnja da Goel stoji iza Prabhakarove nesreće!

KK priča sa zaposlenima. Prabhakar ga pozove i pita zašto je poslao obezbeđenje. KK mu otkrije da sumnja da je Goel isplanirao njegovu nesreću. Prabhakar traži od njega da ne brine. Kad završi razgovor, prokomentariše da KK toliko brine o njemu. Siddhant ironično dobaci da samo on brine za njega. Majka zatraži od njega da napravi čaj za Anu. Iako Siddhant pokuša da izbegne to, ne uspe.
KK otkrije Srikantu da je guma na Prabhakarovom autu probušena (metkom). Srikant ga upozori da i on treba biti oprezan. KK kaže da njega ne smeju da napadnu, zato su napali njegovu slabu tačku.
Siddhant napravi čaj. Purva kaže da će ona poslužiti. Srikant pozove Siddhanta i pita ga da li je odlučio za slučaj. Siddhant mu govori da mu je otac imao nesreću. Srikant kaže da će ga opet zvati. Purva se našali da izgleda kao da priča sa devojkom. Osmeh sa Anuinog lica nestane. Siddhantova majka posluži Anu „chikkijem“. Siddhant je spreči da jede to i odvede je u obilazak kuće. Anu vidi Prabhakarovu sobu i kaže da je ista. Siddhant joj potom pokaže svoju sobu i kaže da se ta soba promenila jer se i on promenio, opametio se, sad ga niko ne može prevariti. Njih dvoje nastave da se peckaju, nakon čega ona ode. Siddhant se seti kako je Anu jela „chikki“ kad su bili tinejdžeri i nakon toga joj je pozlilo, pa se ispostavilo da je alergična na to.
Goel priča sa svojim zaposlenim o Prabhakaru. Goel kaže nesreća za nesreću. On dobije „poklon“ koji ga šokira.
KK kritikuje Prabhakara što je došao da radi kad treba da odmara, zar misli da je on toliko beskoristan da ne može da se pobrine za posao. Prabhakar ga uverava da je dobro.
Siddhant dođe u KK-ovu kuću i vidi kako je Anu kupila nove ribice i gledajući ga, ona kaže da će ih ona lično hraniti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *