Predaj se srce - od 44. do 48. - Salih se vjeri sa Ceylan

Predaj se srce -Vazgeç Gönlüm

Predaj se srce – od 44. do 48. epizode – Salih se vjeri sa Ceylan!

By  | 

Predaj se srce – od 44. do 48. – Eren je mrtav, Salih se vjeri sa Ceylan

44: Salih je vjeren za drugu ženu. Bahar je slomljena. Salih je šokiran kada je vidi na svojoj vjeridbi. Ali se ponovo nada da će biti sa Bahar. Pred medijima i porodicom, Fikretovo samoubistvo je prikazano kao bombaški napad. Firma porodice Hanoglu je u problemima.
45: Bahar je slomljena zbog očeve smrti, a i ljuta je na Saliha. Burcak dovodi Baharinu bebu u Tursku i primorana je slagati. Salih je rastrzan između obećanja majci i ljubavi prema Bahar.

46:Bahar pokušava da započne novi život. Salih je i dalje u deilemi. Emine želi da se Ceylan i Salih što prije vjenčaju.
47: Beglinine sumnje u vezi bebe se povećavaju. Kaan ima visoki temperaturu. Baharina zabrinutost privuče Belgininu pažnju. Salih i Bahar pate. Harpulu u zatvoru dobija poklon koji ga obraduje.
48: Salih je siguran da je Eren njegov sin, odluči da razgovara sa Bahar. Ali kada je ugleda, ne može ništa da kaže. Posvađaju se. Ceylan se u bolnici bori za život.
We don’t own this picture.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *