Zabranjena ljubav 32. epizoda! Mertu je loše od Idžlaninih antidepresiva!

Turske Serije

Zabranjena ljubav 32. epizoda! Mertu je loše od Idžlaninih antidepresiva!

By  | 

Zabranjena ljubav 32. epizoda! Mertu je loše od Idžlaninih antidepresiva!
Jigit saznaje da je Mert dospeo u loše zdravstveno stanje, jer mu je Idžlal davala svoje antidepresive.Elmas pita Džahita šta planira da uradi ženi koja ga je godinama lagala I varala. Kerem je ljut. Nur odlazi do Jigita i kaže mu da je donela jednu konačnu odluku. Nur dolazi do Jigitove kuće.Idžlal je ugleda I pita Jigita da li je on zvao.Jigit moli Idžlal da ne igra više svoje igre.Džahit govori Jigitu da će postati otac.Jigitu je drago zbog toga.Idžlal saradjuje sa Keremom, a Jigit saznaje za to. Džahitova bivša se odlučuje na samoubistvo. Jigit sretne Idžlal kako izlazi iz Firatove sobe kasno u noć.Idžlal poseti Nur zajedno sa sinom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *