Zakletva od 108. do 110. epizode!Emir i Rejhan se razvode.

Turske Serije

Zakletva od 108. do 110. epizode!Emir i Rejhan se razvode.

By  | 

Zakletva od 108. do 110. epizode!Emir i Rejhan se razvode.
108 i 109 epizoda

Rejhan odlazi kod Narin i Kemala. Emir dolazi i pravi guzvu, te Rejhan odlazi sa njim kući. Džemre nastavlja da preti Rejhan. Emir se zbog loše situacije sa Rejhan, posvadja i potuče sa učesnikom iz saobraćaja, te završi u zatvoru. Zafer obaveštava Rejhan o tome, te joj govori da ga je načisto uništila. Narin se budi te u krevetu ugleda Kemala koji je gleda, te se uplaši. Rejhan odlazi kod Emira u pritvor, te ga čega ispred dok mu je odredjeno zadržavanje.

109 epizoda

Emir vraća Rejhan burmu, te joj kaže da se vide na sudu. Kemal i Narin pokušaju da saznaju više detalja, te žele da odu do suda kako bi sprečili njihov razvod, ali Šuhrije misleći da idu na sud zbog sopstvenog razvoda zaključava ih u sobu kako bi razgovarali. Emir i Rejhan se razvode.

Sve epizode turske serije Zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *