Zehra 33 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 33 epizoda

By  | 

Zehra 33 epizoda
Alijeva majka je u bolnici. Devran i njegovi razgovaraju i pitaju se gde je Ali nestao . Dok razgovaraju Behija zapazava krv na Devranovoj kosulji I pita ga odakle mu.On kaze da se potukao. Dolazi Alijeva sestra kod njih i donosi im Zehrin dnevnik.U njemu pise, kako ce Zehra i Ali biti slobodni od veceras.Oni idu do Zehrine sobe ali nje tamo nema. Devran i njegov otac idu da traze Zehru.Nalaze je kod njenih ali njena majka nece da ih pusti. Dolazi Rasit i Filemon razvaljuju vrata.Devran vuce Zehru na silu.Majka, Elif i filemon je brane.Devranu ispada pistolj, uzima ga Melek I uperuje ga u Devrana da bi odbranila Zehru. Devran se suprostavlja Melek i odvodi Zehru. Melek mu preti da ce ga prijaviti policiji. Azat za to vreme trazi Alija svuda ali nema traga od njega. Azat se vraca na mesto gde je Ali nestao.Malo dalje od provalije nalazi Alijevu, cipelu. Policija se vratila na mesto gde je Azat nasao cipelu i govore Azatu kako je neki covek video da neko Alija spasava i da ga je odveo sa sobom.

Gulsun govori Fermanu da Zehra nije njihova da je usvojili i da ce taj brak rasturiti tom istinom jer ne moze da gleda Zehru kako biju i maltretiraju.Melek srece Azata u stanicu i prica mu sve sto se desilo sa Zehrom.Gulsun dolazi do vile i trazi staru majku kako bi razotkrila istinu.Medjuti u kuci je samo Behija ona joj prica da nije tu i sprecava Gulsun da prodje. Behija je odgura preko ograde i Gulsun pada sa terase i vuce sa sobom Berfin.Padaju zajedno.Berfin se stalno drzi sa stomak i ponavlja moja beba. Zehra prilazi,Gulsun joj govori kako joj ona nije prava majka i da je voli kao da jeste.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *