Želim da te volim - 89. i 90. epizoda! - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – 89. i 90. epizoda!

By  | 

Želim da te volim – 89. i 90. epizoda!
Prevod: Anabela. Hvala. 😀
89:
Flavia plače, i Ivan je teši, on je uverava da nijedan muškarac ne zaslužuje njene suze, a pogotovo ne jedan tupan, zagrli je, u tom momentu stiže Marijana, koja ih pozdravi.

Flavia i Ivan se odvoje. Lukreciji više odgovara da Amaya bude sa Maxom, a ne sa Cesarom, zbog čega misli da mora da je ubedi da se ne udalji od njenog sina, čak ni zbog deteta koje Konstanca očekuje. Konstanca stiže u Amayinu kuću, ona je pozove da uđe i kaže da joj je Max rekao da će se naći da popričaju. Konstanca joj priznaje da čeka njegovo dete, ali Amaya ne može verovati.

90:
Konstanca se nađe sa ocem, priznaje mu da je trudna i da dete koje očekuje nije Salvadorovo već Maxovo. Lukresija ukazuje Cesaru da će Montesinosovi prvog unuka dobiti od Maxa. On tvrdi da će se pobrinuti za to, ali prvo morati imati pored sebe prvo Amayu. Ulises je sve savršeno isplanirao, ne samo da bi zadobio svoje bogastvo, već i da se malo po malo približava Marijani. Situacija sa kafeom je stigla do kritične tačke u porodici Montesinos, zbog čega se nađu da bi našli zajedno rešenje. Cesar je odlučio kupiti kafe Ulisesu. Max se ne slaže, uverava svog brata da je taj tip budala, i pita ga da li ga dotiče što će dotaćj Flavijina osećanja. Cesar im uznemiren da odričan odgovor.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *