Želim da te volim – 87. i 88. epizoda - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Želim da te volim – 87. i 88. epizoda

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala! 🙂

87: Horhe ne želi da laže više Karolinu, zbog čega odluči biti iskren prema njoj, priznaje joj da nije uspeo da se zaljubi u nju. Horacio pita Valeriju da li bi mogla da zamisli da Hulijana bude njegova devojka, devojčicu iznenadi ovo pitanje. Horhe priznaje Hulijani da nikada nije mogao da se zaljubi u Karolinu, zbog čega stvari nisu funkcionale, ona ga pita da li ga možda zanima neka druga žena. Ulisesov radnik mu kaže da je on mislio da je zaljubljen u Flaviu, Ulises mu odgovori da je ona daleko od žene koja je gospodarica u njegovom srcu, zbog njenov razmišljanja i načina života. Flavia sluša sve iza vrata. Salvador pita Konstancu da li je trudna ili nije, ona mu odgovori da jeste, ali da ta beba nije njegova već Maxova.

88: Cesarov radnik predaje isto oružje kojim je Lukrecija ubila Omara, upozori ga da mora da je koristi pažljivo, mnogo je opasno oružje i pita ga zašto ga želi. Karolina pita mehaničara da li je sredio Amayin auto, kako je Cesar znao da će se njegova prijateljica sudariti i da će trebati drugi auto. Mehaničar ne zna šta odgovoriti na njeno pitanje, ali je uverava da mu je Cesar javio da će Amaya doneti tu auto. Constanca se nađe sa Maxom da bi zajedno jeli, ona mu otkrije da čeka dete i da je on otac.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *