Žena koja nije mogla da voli – 9. i 10. epizoda

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – 9. i 10. epizoda

By  | 

Žena koja nije mogla da voli – 9. i 10. epizoda

Žena koja nije mogla da voli – 9. i 10. epizoda

Prevela: čitateljka Ana

Epizoda 9.

Ana Paula ostavlja pismo Roheliu u kome mu objašnjava zbog čega je otišla sa hacijende. Vanesa razgovara sa Marijom i viče na nju da je samo sluga, iznenada dolazi Rohelio i suočava se sa njom. Fermin moli Gustava da ne dozvoli Ana Pauli da ode, jer ne postoji puno žena kao što je ona. Kasnije, Rohelio saznaje da je Efrain odveo Ana Paulu u selo,on mu odgovara udarcem bičem. Gustavo i Ana Paula se poljube po prvi put. Bruno kaže Roheliu da je najbolje da zaboravi na Ana Paulu, on mu odgovara da radi šta je potrebno, jer želi da se ona vrati. Marija zahvaljuje Roheliu jer ju je branio od Vanese. Rosaura je besna na Ana Paulu, ne dajući Gustavu priliku da objasni stvari. Bruno traži Ana Paulu koja postavlja svoje uslove da bi se vratila na hacijendu. Ana se vraća na vreme za diplomiranje, Gustavo joj poklanja karte, i sređuje joj intervju za posao. Izgleda da će sve ispasti dobro po Ana Paulu, kada se pojavljuje Vanesa da je zaustavi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Epizoda 10.

Rosaura govori Ani da je vrlo nezahvalna i udara joj šamar. Otpuštaju Gustava iz firme jer ne želi da prevari ribare. Bruno kaže Ana Pauli da Rohelio nudi trostruko više od onoga što zarađuje, po uslovom da se ona vrati, međutim Ana Paula odgovara da ne želi da je kupuju. Konsuelo traži dozvolu od Rohelia da izađe sa Efrainom, Sintija se iznenadi kada čuje vest. Ana Paula priznaje Gustavu da ne želi da ide uz Tukstla jer želi da bude blizu svoje porodice i blizu njega. Kasnije, Ana Paula pita Bruna da li on želi da se ona vrati na hacijendu zbog njega ili zbog Rohelia. Rosaura koristi ucene da Ana Paula ne ostane u Tukstli. Vanesa traži Rohelia da bi mu rekla da će se razvesti od Estebana, on joj kaže da pokušaju da ožive ono što su imali. Gustavo brani Ana Paulu sa Mercedes i nakon njenog odbijanja, govori joj da joj ne može pomoći da dobije posao. Rohelio dolazi u Ana Paulinu kuću i lično je moli da se vrati.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *