Žena koja nije mogla da voli – 7. i 8. epizoda

Meksicke serije

Žena koja nije mogla da voli – 7. i 8. epizoda

By  | 

Žena koja nije mogla da voli – 7. i 8. epizoda

Žena koja nije mogla da voli – 7. i 8. epizoda

Prevela: čitateljka Kristina 

7) Bruno prica sa Vanesom i kaze joj da mogu da zarade mnogo novca ako ubedi Rohelija da nastavi da oprema porodicnu firmu, ona ga uverava da ako on uspe njen otac ce mu dati proviziju, ali on joj jasno stavlja do znanja da ne smeju da ih otkriju zato sto bi Rohelio bio u stanju da ubije. Mersedes kaze Gustavu da je mnogo cudno sto Ana Paula nije rekla svojoj tetki gde radi, ona misli da je ona jako nevina zena ili je u svadji sa tetkom, on ostaje zamisljen pred takvom tackom gledista. Bruno pita direktno Ana Paulu da li bi htela da se tretiraju na drugaciji nacin, ona ne zna sta da mu odgovori. Rohelio pita Ana Paulu sta je osetila kada ga je upoznala, ona mu odgovara da je u pocetku osetila veliki bes kada je videla kako se ponasa prema Margaritu ali sada ima nadu, bilo joj je mnogo drago kada ga je videla da se smeje. Vanese kaze Brunu da Ana Paula lici na nju, on joj odgovara da je tacno i Rohelio je svestan toga. Rohelio podseca Ana Paulu da je samo medicinska sestra i ne treba da uzima ovlascenja koja joj ne pripadaju. Bruno pokaze tragove bica koje mu je naneo Rohelio i kaze mu da raditi sa njim je pravi pakao. Rohelio pita za Ana Paulu ali nalazi jedno pismo umesto toga. Ana Paula i Rohelio izlazi da prosetaju u bastu farme, iznenada se saplice, kako bi je sprecio da padne, on je zgrabi i sam padne. gledaju se netremice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


8) Rohelio pita Vanesu da li je spremna da se uda za njega iako je invalid. Kasnije, Ana Paula prebacuje Roheliju, zna da jos uvek pati za Vanesom, on shvata da je ona ljubomorna. Sintia jasno stavlja do znanja Ana Pauli koje je njeno mesto, ne zeli da je zamene. Ana Paula saznaje da je Rohelio bičevao Bruna.  Rohelio se nalazi u svojoj kancelariji, dolazi Ana Paula i kaze mu da ide sa ranca, on ne moze da veruje. Rohelio besan naredjuje Brunu da uradi nesto da se Ana Paula vrati na ranc. Gustavo nalazi Ana Paulu na putu i vodi je da vidi more. Ana Paula i Gustavo provode prelepe trenutke na plazi gde upoznaju Fermina, lidera ribarskog sela Boca del Cielo, ono sto Ana Paula ne zna a to je bes koji je probudila u Rosauri kada je saznala da je napustila posao.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *