Ženskaroš iz vile - 22. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 22. epizoda!

By  | 

Seyran sprema doručak Feritu koji ide na posao. On joj se zahvali i pokušava iznuditi priznanje da ga voli. Provode lijep trenutak zajedno i on odlazi na posao.
Kasnije Seyran zove Ferita koji laže da je u firmi, a u kafiću je sa jednom ženom. Seyran je tu i uhvati ga u laži te se suoči sa njima. Ali pojavljuje se Gulgun i Seyran saznaje da je Ferit planirao iznenađenje za nju i da je ta žena važna za obrazovanje djevojčica i da žele donirati i sarađivati sa tim udruženjem. Ona se izvini.

Fuat saopšti Asuman da želi razvod.
Seyran odabere obrazovanje umjesto posla, govori Efeu da se povlači iz projekta što obraduje Ferita. Jako je radostan i ugađa joj i dijeli komplimente. Ona u sobi uči kada je on slika više puta. Zadirkuje je.
Uveče, Ferit priprema iznenađenje za Seyran. Ona dolazi, on je pokuša odobrovoljiti. Govori da je voli najviše i da je samo njegova. Želi da i ona njemu kaže da ga voli. Poljube se i spavaju zajedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *