Ženskaroš iz vile - 54. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 54. epizoda!

By  | 

Dok su Seyran i Gulgun šokirane činjenicama koje su saznale o g. Latifu, one pokušavaju odlučiti što učiniti. Saznale su da u stvari Latif stoji iza crteža firme Korhan i da ima svoje radnje.

U želji da počne negdje da stane na vlastite noge, Seyran zasuče rukave i počinje raditi kao klovn. No ona se nađe licem u lice s Gulgun, koja ovu borbu smatra nevažnom.

Dok Ferit, koji želi započeti novi početak i stvoriti vlastiti brend, nastavlja pokušavati uvjeriti Nevru, Pelin smatra da ne dobija dovoljno ljubavi i pažnje od Ferita i buni se protiv ove situacije. Za Seyran nije lako svjedočiti svim tim događajima izbliza.

Suočivši se s g. Latifom, Seyran kaže da se želi nagoditi s njim. Odlučivši natjerati Kazima da plati visoku cijenu, Orhan priprema opasan i okrutan plan. Dok Ferit, koji upoznaje situaciju, ulazi u veliku borbu da spasi Kazima, Esme i Seyran su van sebe od brige.

Hitna pomoć pokušava spasiti Kazima, a Suna osjeti da se nešto dešava. Ferit je šokiran kada mu bolničarka signalizira da je gotovo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *