Ženskaroš iz vile - 58. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 58. epizoda!

By  | 

Dok je Pelin hitno prebačena u bolnicu kad joj je pozlilo, Ferit je jako ljut, smatrajući Sertera odgovornim za ono što se dogodilo. Dok se Pelin i njezino dijete bore za život, Halis aga, koji želi saznati od koga je dijete, naređuje da se napravi test očinstva. Sejran, koja uprkos svim ružnim pogledima dolazi u bolnicu kako bi podržala Ferita, daje sve od sebe kako bi pomogla Pelin da ostane u životu. Donira potrebnu krv. Halis odlučuje spasiti Orhana kojemu je jako teško u zatvoru, ali je razočaran što stvari ne idu kako je želio i prisiljen je zatražiti pomoć od starog poznanika. Dok traju kritični sati za Pelin i njezinu bebu, Ferit pokušava ostati jak uz Sejraninu podršku u ovom teškom trenutku. Beba je mrtva, a Pelin je kritično. DNK analiza otkriva da je otac bebe bio Serter. Seyran i Ferit se poljube i grle.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *