Ženskaroš iz vile - 57. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 57. epizoda!

By  | 

Ferit ne želi vjerovati da je dijete Serterovo i pokušava saznati istinu od Pelin, kako bi otklonio svoje sumnje. Seyran, koja ne želi dopustiti da Pelin bude izložena takvom pritisku dok se sprema za porođaj, i dalje je pokušava podržati unatoč svemu što se dogodilo.

Prisiljena prihvatiti očeve uslove u zamjenu za povlačenje žalbe, Seyran se osjeća izgubljenom u slijepoj ulici. Dok čeka dobre vijesti od Kazima da se vrati na slobodu, Orhan upada u velike probleme u zatvoru.

Zbunjena onim što je Fikrije rekla, Suna se čvrsto drži sna o Feritu. Serter misli da bi dijete moglo biti njegovo i iznosi problem s Halis agom, ali ovaj razvoj događaja pokreće kritičan proces za Pelin i njeno dijete jer joj pozli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *