Ženskaroš iz vile - 69. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 69. epizoda!

By  | 

Ferit je na oprezu zbog svojih neprijatelja kojima još nije uspio ući u trag i dolazi licem u lice s nekim koga nije očekivao. Mezide kuje planove kako osvetiti svog sina i prijeti Gulgun preko Ferita, te traži od nje da dovede Hatuč.

Zbunjena onim što je saznala od doktora, Seyran razmišlja o donošenju novih odluka o svom životu dok doživljava tjeskobu uzrokovanu takvim razvojem događaja.

Primijetivši da mu je nešto čudno, Ferit pokušava saznati istinu. Mezide, koja čeka dobre vijesti od Gulgun, šokirana je kad se nađe licem u lice s nekim koga nije očekivala. Pojavljuje se Halis aga. Abi se vjeri sa Šefikinom kćerkom, a Kaya saznaje za Safeta.

Saznavši za Seyranin veliki problem, Tarık poduzima korake kako bi joj pomogao, ali ta ga odluka dovodi licem u lice s Feritom. Kaya udara Safeta da saštiti Sunu koja sa Feritom pokušava spasiti Seyran.

Ferit držeći Safera na nišanu suočava se sa Tarikom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *