Život vredan življenja - 90. i 91. epizoda!

Meksicke serije

Život vredan življenja – 90. i 91. epizoda!

By  | 

90: Mario, Wiliam i Pablo se sretnu na otoku Boka Loka. Palomi nije jasno zašto se Markus udaljio. Nana priznaje Gisele da voli Maria. Pablo govori Mariu da je Nanino dijete njegovo. Silvana smišlja izgovor kako bi spriječila da se Mario i Nana susretnu. Gisele se uplaši kada sazna da je Wiliam odao Mariu da Diogo ne može imati djecu. Alberto je iznenađen da Paloma pati iz straha da je Markos ne ostavi.

91: Silvana se izgubi u šumi. Alberto prebacuje Markosu jer Paloma pati zbog njega. Markos ode do nje i pomire se. Mario otkrije svima da je otac Naninog dijeteta. Diogo se izvinjava Nani što joj nije rekao da ne može imati djecu. Yuri savjetuje Gisele da se suoči sa svojim greškama. Ona pred Albertim kaže Nani da je bila Diogova ljubavnica.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *