Život vredan življenja - 119. i 120. ep. - KRAJ SERIJE!

Meksicke serije

Život vredan življenja – 119. i 120. ep. – KRAJ SERIJE!

By  | 

119: Alberto se zahvali Palomi što mu je uljepšala posljednje trenutke života. Eugeniju ujede zmija otrovnica. Mauri saopšti svima da Alberto umire. Gabrijela spasi Eugeniji život i ova joj se zahvali, pomire se. Sofia i Peter nagovaraju Alberta da snimi oproštajni video o životu i smrti. On pristane te se oprosti od svih na jako emotivan način. Škola sambe ” Bum Successo” pobjeđuje na karnevalu. Alberto insistra da ostane sam u svojoj biblioteci.
120: Alberto ugleda Cecilijin duh i umire. Diogo zarobi Nanu. Ona uspjedne pobjeći, a Diogo je uhapšen. Evelin i Džeferson odluče ostati u Wiliamovom stanu. Nana saznaje da nosi muško dijete i odluči mu dati ime Alberto. Ramon i Franciska se vjenčaju, a Markos zaprosi Palomu. Alice i Waguinho odlaze na maturski ispit. Paloma i Nana su partnerke. Alberto se pojavi Nani u biblioteci, i podstiče je da čita ( zamišlja).
KRAJ SERIJE.[appbox microsoftstore ]

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *