Život vredan življenja - 23. i 24. epizoda!

Meksicke serije

Život vredan življenja – 23. i 24. epizoda!

By  | 

23: Ramon kaže Luanu da neće dopustiti da našteti Alice. Leo mu zaopšti da će Marie odsjesti u njihovom stanu. Nana je ljuta na Dioga jer je iskoristio u pijanom stanju. Marcos pokaže Silvaninu knjigu zapislenima u izdavačkoj kući. Alice i Ramon se pomire. Diogo primjeti bliskost između Nane i Maria. Gisele informiše Pabla da je Silvana u memoarima otkrila da je on gej. Pablo i Antoni napadnu Silvanu zbog toga.

24: Leo folira da je bolestan da bi mogao biti sa Marie. Režiser telenovele zaprijeti Silvani tužbom u slučaju laži o njrmu. Diogo kaže Nani da bi izlazak knjige na tržište mogao donijeti probleme izdavačkoj kući. Potencijalni kupac izdavačke kuće poznaje Alberta. Luan otkrije da Waguinho prodaje drogu u školi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *