Život vredan življenja - 47. i 48. epizoda!

Meksicke serije

Život vredan življenja – 47. i 48. epizoda!

By  | 

47: Nana osjeća krivicu jer je optužila Palomu. Alberto se raduje jer je Marcis uspio dokazati Palominu nevinost. Jeff hvali Evelin. Diogo smišlja kako će ubiti Alberta. Nana i Mario su zaglavljeni u liftu i poljube se. Marcos predloži Palomi da se vrati na stari posao, ali ona odbije. Alberto optuži Dioga da je montirao lažni video. Marcos mu saopšti da je Paloma povrijeđena i ne želi da se vrati na posao.

48: Nana kaže ocu da je mislila da je video autentičan. Diogo prijeti Mariju. Peter nazove majku. Eugenia otkrije da je Paloma Gabrijelina majka. Paloma i Eugenia se svađaju. Eugenija izbaci Gabrijelu iz kuće. Vicente podrži Gabrijelu i odlazi sa njom. Zamoli Eugeniju da poštuje njegovu ljubav prema Gabrijeli. Sofija javi djedu da će Paloma imati modnu reviju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *