Život vredan življenja 68. i 69. epizoda!

Meksicke serije

Život vredan življenja 68. i 69. epizoda!

By  | 

Život vredan življenja 68. i 69. epizoda!

68 epizoda

Marcos kupi tanjir na kojem je slika njegovog poljupca s Palomom. Léo se oženi s Toshi. Diogo sazna da je neplodan. Peter kaže Palomi da Gabriela opet igra košarku i učestvuje u Ramonovu projektu. Diogo pošalje Williamu poruku sa Giseleinog telefona. Pozove ga na parkiralište. Felipe padne u otvor od dizala. Svi se uplaše zbog njegove nesreće. Gisele optuži Dioga za ubistvo. Dioga zapeče savest jer je odgovoran za Felipeovu smrt. William optuži Gisele da ga je pokušala ubiti. Ona mu kaže da mu je Diogo poslao poruku s njenog telefona.

69 epizoda

Alberto kaže Marcosu da želi odati počast Felipeu, dok Thaíssa i Evelyn pate zbog Felipeove smrti. Gisele zamoli Williama za pomoć. Paloma se raduje jer Gabriela i Waguinho učestvuju u Ramonovom projektu. William kaže Diogu da ima njegov nalaz o neplodnosti i preti da će ga pokazati Nani ako se nešto dogodi Gisele. Gisele moli Nanu da pruži priliku Yuriju u izdavačkoj kući. Paloma i Ramon se prisećaju prošlosti u školi sambe. Francisca prizna Elomar da se zaljubila u Ramona. Alice govori Palomi da se posvađala sa Luanom zbog Waguinha. Esther ugleda Franciscu kako se ljubi s Ramonom. Francisca mu prizna da je zaljubljena u njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode Život vredan življenja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *