Život vredan življenja - 87. i 88. epizoda!

Meksicke serije

Život vredan življenja – 86. i 87. epizoda!

By  | 

86: Alis predloži Waguinhu da se vrati u školu. Fabio se predstavi Nani kao Felipeov brat, govori da zna da je on ubijen. Mario saopšti Markosu da je odlučio ostati sa Silvanom. Fabio govori Thaisi, Džefu i Evelin da mu je Felipe pisao da su ga prijatelji sa posla prevarili. Dženifer govori Diogu da ne želi da ih vide zajedno. Alberto pošalje Veri buket.

87: Gisele govori Diogu da Fabio istražuje smrt brata. Alberto prizna Palomi da nema hrabrosti za čitanje Feitosine knjige i zamoli je da je ona pročita za njega. Vera mu prizna da ga je iskoristila da bi zaboravila bivšeg muža. Vinsent zamoli Gabrijelu da budu prijatelji. Nana ne želi ponovo biti sa Diogom. Markos izjavi ljubav Palomi, a i ona njemu uzvrati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *