Život vredan življenja 65. i 66. epizoda!

Meksicke serije

Život vredan življenja 65. i 66. epizoda!

By  | 

Život vredan življenja 65. i 66. epizoda!

65 epizoda

Albertu je čudno Natašino insistiranje da Paloma pleše s Marcosom.Ramon i Paloma se pomire. Nana i Diogo uhvate Márija i Silvanu kako se ljube. Nana kaže Diogu da postoji mogućnost da je Mário detetov otac. Nataša kaže Palomi da je Marcos zaljubljen u nju. Paloma je neljubazna prema njoj. Lulu govori Palomi da bude s Marcosom.Paloma otvoreno pita Marcosa da li je zaljubljen u nju.

66 epizoda
Marcos izjavi ljubav Palomi.Alberto smatra da bi Nana mogla raditi sa Palomom. Alice ispituje Franciscu o Ramonu. Léo pristane na brak s Toshi. Mário kaže Nani da će tražiti DNK nalaz kako bi saznao ko je detetov otac. On se sukobi s Diogom. Waguinho čita Alicen blog i uznemiri se. Pablo saznaje da je Silvana progledala.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *