Zvezda severnjača 29. epizoda! Zvezda severnjača kraj prve sezone!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača 29. epizoda! Zvezda severnjača kraj prve sezone!

By  | 

Zvezda severnjača 29. epizoda! Zvezda severnjača kraj prve sezone!

Zahvaljujući Pamuku, Kuzej i Jidliz su shvatili da oni mogu biti porodica. Naravno, stvari se neće odvijati dok oni ne shvate da je to za njih veliki korak, jer Kuzej i Jildiz, još nisu poravnali račune iz prošlosti. Terapeuti Kuzeja i Jildiz, uzeće stvar u svoje ruke. Preporučuju im da im je trenutno potreban mir.Dvoje ludih ljubavnika neće ni zamišljati kakav mir će imati.

Porodice su se vratile u planine, svi su zadovoljni svojim životima. Sefer je pao u očaj pokušavajući da Nahide učini srećnom. Kuzej i Jildiz nisu postigli očekivani rezultat. Kuzej je na ivici da objavi ustanak. Ne postoji nešto što nije preživeo sa Jidliz. Kuzej ne shvata još uvek da muke nisu gotove. Kuzej će biti prisiljen da bira između Jildiz i života. Šta će Kuzej izabrati?

Sve epizode serije Zvezda severnjača

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *