Zvezda severnjača 17. epizoda!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača 17. epizoda!

By  | 

Zvezda severnjača – 17. epizoda!

Prevod: Maja 🙂

Kad Kuzej uoči Jildiz sa Četinom, on pobesni i pritom nema objašnjenja. Kuzej je istinski poludeo, ali Jildiz ne namerava da otkrije svoj pravi motiv. Za nju je najvažnija stvar da se Kuzej otarasi svoje bivše – Šule. Kako bi odradila to, učinila je sve što je trebalo i jedina preostala stvar je da sedi i čeka dalja dešavanja. Ali je čekanje uznemirava, te korak koji čeka da stigne od Četina ne dolazi.

Jildiz je počela da misli da je sve uradila uzalud i da je propala, te počinje da traga za Četinom; međutim, Četin je sproveo svoj naum u delo. Jildiz nema predstavu o tome šta se događa i, čekajući vesti od Četina, nešto potpuno neočekivano iskrsne. Jildiz nikad nije mislila da će to uopšte biti moguće.

Ispiti koje Jildiz zadaje Kuzeju ne završavaju se tu. Jildiz priprema takav naum da će na kraju Kuzej da se suoči sa najvećom patnjom osećaja krivice. Ponovo, Jildiz je dokazala da će riskirati sve za Kuzeja.

Sve epizode serije Zvezda severnjača

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site