Zvezda severnjača - 16. epizoda!

Kuzey Yildizi - Severna zvezda - Zvezda severnjača

Zvezda severnjača – 16. epizoda!

By  | 

Zvezda severnjača – 16. epizoda!

Prevod: Maja 🙂

Na prvoj prilici koju opazi, Kuzej se odmah udaljava od Jildiz stvarajući razdaljinu između njih dvoje i čineći sve da se odvoje. Kad Jildiz sazna zašto Kuzej radi to, ona pravi svoj novi korak. Jildiz nema namere da odustane, ali isto tako ni Kuzej da se povuče. Ovog puta su mu devojke u velikoj nevolji. Kuzej je odlučan da žestoko kazni osobe krive za ove okolnosti.

Dok se sa jedne strane bori sa njima i njihovim nepromišljenim radnjama, Jildiz je zauzeta sa svojim novim spletkama. Smestila je sebe i Kuzeja pod takve okolnosti koje će ih gurnuti preko granica, a Kuzej otkriva da njegova vera u nju treba da bude promenjena. Jildiz je blizu donošenja ogromne odluke. Da li je rada da odustane od mnogo stvari za njega ili će zatvoriti oči i postupati naslepo?

Sve epizode serije Zvezda severnjača

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site